tisdag 6 april 2010

Lyckat aprilskämt! =D






Jordanske borgmästare Mohammed Mleihan tog den lokala tidningens, Al-Ghad's, aprilskämt på allvar, förstasidan berättar att det" flygande tefat som flögs av 3m (10ft) varelser hade landat i öknen vid staden Jafr. " Tidningen hävdade att kommunikationsnät hade gått ner, och människor flydde området. Borgmästaren kallade lokala säkerhetsmyndigheter, som kammade området, men de kunde inte hitta några bevis för utomjordlingar. Herr Mleihan överväger nu att stämma tidningen på grund av oron den orsakat invånarna: "Eleverna gick inte till skolan, föräldrarna var rädda och jag evakuerade nästan stadens 13.000 invånare. Man var rädd att utomjordingar skulle anfalla dem."

Att titta på dem som mår sämre får dig faktiskt att må bättre.







Forskare vid University of British Columbia har funnit att titta på någon som verkar sjuk ökar ditt immunförsvar. Försöks objekten hade tagit blodprov före och efter att titta på en 10-minuters bildspel som innehöll störande bilder inklusive personer som verkade sjuka. Resultat av blodprover visade folk som hade sett de sjuka hade ett starkare immunförsvar.

fredag 2 april 2010

The YikeBike!


En YikeBike är ett nytt sorts transportmedel, som de låter på namnet så har den en del likheter med cyckeln. Den går på två hjul, egentligen har den mer likheter med mopeden då du inte behöver trampa och den har både blinkers och bromsljus. Denna går dock på el och du kan åka 9-10km på den innan strömen tar slut. Sedan tar det bara 20mins att ladda den mer än 80%.

Du behöver heller inte parkera och låsa fast denna någonstans, utan kan helt enkelt bara vika ihop den och plocka ner den i väskan.


Apri! ApriL!

April april din dumma sil jag kan lurade dig vart jag vill!

Yes, förra inlägget av ett aprilskämt.

torsdag 1 april 2010

Skaffa dig ett standhus om 40 år.

Nu har företaget WarmingWorks börjat blicka framåt, långt framåt. WarmingWorks har nämligen börjat köpa upp mängder av mark mitt i ingenstans för små summor. Där har dom planerat att bygga en massa strandhus och och sälja dessa snor dyrt.


Men om det inte finns någon sjö eller något hav i närheten, hur ska de då bli strandhus?


Jo, dem har nämligen inte tänk att börja bygga förrän 2050 då dem räknar med att växthus-effekten har gjort sitt för att smälta glaciär-isarna så att vattennivån har höjt såpass mycket att husen då ligger på stranden.


Dags att köpa lite åker i mellansverige kanske?